Kontakt

Mejl

Vi har bytt mejladress till foreningen.vastragoteborg@hyresgastforeningen.se. Den gamla adressen vastra.goteborg@hyresgastforeningen.o.se upphör att gälla den 30 april!

Vanlig post
Hyresgästföreningen Västra Göteborg
Mariaplan 1
414 71 Göteborg

Telefon
031 – 24 93 21. Lämna ett meddelande om vi inte svarar! Om du vill anmäla dig till årsmöte – glöm inte att uppge namn och adress.

Obs! Om du vill bli medlem i Hyresgästföreningen eller ändra i ditt medlemskap ska du kontakta Medlemsregistret. Dit kommer du genom att ringa Hyresgästföreningens växel 0771 – 443 443 och välja Medlemsregistret. Du kan också bli medlem genom att gå in på Hyresgästföreningens sajt.

Revisor
Är du från en lokal hyresgästförening och behöver komma i kontakt med vår revisor? Ring Bengt Klang på tfn 073 – 034 38 88 eller mejla sja184@hotmail.com.

1 reaktion på ”Kontakt”

  1. Hej! Vi är säkert många från Kvarteret Signalen på Bangatan som försöker få tag i er. Vi behöver hjälp – men anledning av Västerstadens märkliga information på deras hemsida. Vi hyresgäster har inte fått någon information alls. Det handlar om totalrenovering, utflyttning i Göteborgsområdet och olika bygglov. Vad kan vi göra?
    Mig når du på 0739 360202
    MVH
    Anna Brorson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.